Verdo Staalconstructies B.V.

Contact informatie

Afbeelding contactpersoon
Adres:
Nijverheidstraat 21 2861 GX Bergambacht

E-mail: info@verdo.nl

Telefoon: 0182-355280

Facebook: Verdo Staalconstructies

Website:

Overige informatie

Overige informatie:

Meedenken met de klant zodat problemen voortijdig worden gelokaliseerd en opgelost, dat heeft Verdo Staalconstructies B.V. hoog in het vaandel staan. Op deze manier komen wij tot een kwalitatief goed eindproduct en een tevreden relatie.

Verdo Staalconstructies B.V. is sinds 1999 werkzaam in de metaalbranche. Wij zijn uitgegroeid van freelancerwerkzaamheden tot een volwaardig staalconstructie bedrijf. Door een gestage groei zijn wij in 2013 verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Nijverheidstraat 21.

Als u bij ons een aanvraag doet dan houden wij het proces van tekenen, fabriceren en plaatsen in eigen hand. Wij kunnen CNC gestuurd ponsen, zagen en boren, waardoor uw product nauwkeurig en snel kan worden geproduceerd.

Onze belangrijkste werkgebieden zijn staalconstructies, interieur- en etagetrappen en hekwerken, maar ook voor het aanbrengen van beplating bent u bij ons aan het goede adres.

Tijdens het fabricage proces houden wij ook oog voor de kwaliteit en veiligheid. Verdo Staalconstructies is er dan ook trots op dat wij VCA-gecertificeerd zijn.

Ons motto is dan ook; VERDO dan is het ZO!

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht