Bouwbedrijf de Langen & van den Berg BV

Contact informatie

Afbeelding contactpersoon
Adres:
Burgemeester Uilkensstraat 13 2861 AD Bergambacht

E-mail: info@delangenvdberg.nl

Telefoon: 0182-351759

Website:

Overige informatie

Overige informatie:

De Langen & van den Berg (L&B) is als ontwikkelaar en bouwer hoofdzakelijk werkzaam in Midden en West Nederland. Al meer dan 75 jaar is er ervaring opgebouwd met de realisatie van woningen en utilitaire werken. Onze aandacht gaat daarbij uit naar zowel nieuwbouw als naar revitalisering. In sommige plannen treden wij ook op als investeerder. In financieel opzicht is L&B een gezond en solide bedrijf.
L&B stelt op grond van haar filosofie de integrale kwaliteit van gebouw en omgeving centraal. Tijdloze vormgeving in samenspel met de toepassing van duurzame technieken en materialen is voor ons daarbij een uitgangspunt. Onze bedrijfsprocessen zijn daarop afgestemd (o.a LEAN).
Als ontwikkelaar en bouwer realiseren wij zo een groot aantal projecten met een diversiteit aan stijlen en ontwerpen onder invloed van locale eisen en wensen. Een goede vertaling van wensen en de zorgvuldige begeleiding van toekomstige gebruikers krijgen hierbij zeer veel aandacht. Bij het “Klantgericht Bouwen” scoren wij dan ook in de top van de aangesloten bedrijven.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht