Reclamebureau en Internetbureau MMX

Contact informatie

Afbeelding contactpersoon
Adres:
Transportstraat 51 2861 DX Bergambacht

E-mail: info@mmx.nl

Telefoon: 0182-350882

Twitter: @https://twitter.com/bureaummx

Website:

Overige informatie

Overige informatie:

CREATIEVE DENKKRACHT
ONDER HET MOTTO:
HANDEN UIT DE MOUWEN

MMX is een fullservice reclamebureau in Bergambacht. Hét adres voor uw reclamediensten – van onderscheidend huisstijlontwerp tot overtuigende website. Bij MMX geloven we in maatwerk. Daarom kiezen we voor een persoonlijke aanpak en werken we bewust kleinschalig. Speciaal voor grote projecten schakelt MMX specialisten in. Zo blijven we flexibel, snel en leggen we steevast een scherpe prijs op tafel. Wij leveren betaalbare reclamediensten voor iedere ondernemer. De groep enthousiaste MKB’ers groeit. Zij prijzen onze persoonlijke en creatieve, maar vooral praktische aanpak. Ook communicatieafdelingen van grote bedrijven ontdekken dat MMX een ijzersterke partner is met oog voor hun doelgroep. Kortom: geen groot bureau, wél een groot aanbod. MMX heeft drie specialiteiten. Ze versterken elkaar, maar zijn ook afzonderlijk inzetbaar:

IDENTITEIT & VORMGEVING

Reclame draait om opvallen en verleiden. Goede vormgeving maakt dan ook het verschil. MMX ontwerpt een pakkende huisstijl, brochure of belettering op basis van uw wensen.

 

WEBSITE ONTWIKKELING

Online opvallen met een website. MMX ontwerpt en ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites voor bezoekers en beheerders. Daarnaast adviseren wij over de waarde van content en SEO.

 

CAMPAGNES & PROMOTEN

De juiste snaar raken bij uw doelgroep. Het klinkt zo simpel, maar vereist kennis en ervaring. MMX promoot uw diensten of producten doeltreffend. Van advertentie tot complete marketingcampagne.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht