Schilderwerken van de Velde B.V.

Contact informatie

Afbeelding contactpersoon
Adres:
Transportstraat 27 2861 DX Bergambacht

E-mail: info@vandevelde.nl

Telefoon: 0182-351369

Twitter: @VanDeVeldeBV

Website:

Overige informatie

Overige informatie:

Schilderwerken Van de Velde B.V., een familiebedrijf vanaf 1853, staat voor duurzaam schilderwerk en klantrelaties. Schilderwerken Van de Velde B.V. is de allround schilder die u het totaalpakket kan aanbieden in onderhoudswerk en nieuwbouw. Wij koesteren onze bestaande klanten en zijn altijd weer op zoek naar nieuwe relaties.

Wij bieden u duurzame kwaliteit en kostenverlaging van onderhoudskosten op de langere termijn. Ook kunt u rekenen op transparantie en duidelijke afspraken. Onze vakmensen hebben de mentaliteit die wij wensen, worden erkend en herkend als vakman, zijn trots op hun vak en hun bedrijf en stralen dit ook uit. Daarnaast geven onze vakmensen u als klant de juiste persoonlijke aandacht.

Wij werken met ± 65 vakmensen in zomer en winter bij particuliere woningen, zakelijke markt (zoals bedrijven, gemeenten en o.a. 20 'vaste' woningbouwverenigingen) en aannemers die staan voor kwaliteit en waar de schilder de kans krijgt goed werk te maken. Hierdoor hebben wij al sinds 1853 loyale klanten.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht