Snoek Hoveniers

Contact informatie

Afbeelding contactpersoon
Adres:
Industrieweg 2a 2861 AG Ammerstol

E-mail: info@snoekhoveniers.nl

Telefoon: 0182-353382

Mobiel: 06-22452953

Website:

Overige informatie

Overige informatie:

Snoek Hoveniers is dagelijks actief in en om de tuin in de regio Bergambacht. De werkzaamheden lopen uiteen van tuinontwerp tot tuinonderhoud en van tuinaanleg tot beplantingsadvies. Dankzij de brede oriëntatie kan Snoek Hoveniers u echter ook helpen bij het plaatsen van erfafscheidingen, leggen van bestrating, het aanleggen van riolering en het realiseren van verlichting in uw tuin. Op die manier kan hoveniersbedrijf Snoek u helpen met de meest uiteenlopende vragen over uw tuin of de openbare ruimte waar u verantwoordelijk voor bent!

De eigentijdse tuin is een buitenruimte die volledig is ingericht en afgestemd op de eigenaar. Vanzelfsprekend speelt esthetiek een belangrijke rol. Maar de wensen en eisen van u als gebruiker staan voorop. Wilt u relaxen in de zon na een drukke werkdag, een gezinstuin of een tuin met veel bloemen? Of zelfs alles in één? Wij laten iedereen genieten van een heerlijke tuin!

Wij leggen tuinen aan voor particulieren en bedrijven, en kunnen dat gehele traject vakkundig voor u verzorgen. Op basis van een gesprek presenteren wij een voorstel. Bij goedkeuring op het tuinontwerp verzorgen wij de aanleg, uiteraard voorafgegaan door een prijsopgave. Tuinrenovatie behoort op deze manier ook tot de mogelijkheden. Wij adviseren graag op het gebied van inrichting, materialen, beplanting en onderhoud. U wilt alleen maar genieten van uw tuin? Laat ons dan ook het onderhoud uitvoeren.

Arian Snoek en zijn team van VCA gecertificeerde hoveniers gaan wij graag voor u aan de slag onder het motto: “We doen waar we goed in zijn.”

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht