Start Participatieproces Strategische Visie Krimpenerwaard

U wordt van harte uitgenodigd door de gemeente voor de startbijeenkomsten voor de Strategische Visie Krimpenerwaard. Ateliermeester Riek Bakker organiseert op maandagavond 24 en 31 oktober 

in respectievelijk Krimpen aan den IJssel en Schoonhoven. bijeenkomsten over het proces rondom de Strategische visie voor de Krimpenerwaard. Riek Bakker zal tijdens de bijeenkomsten ingaan op de inhoudelijke opgaven voor dit gebied en hoe de participatie vorm krijgt.

Participatie

Riek Bakker roept inwoners en bedrijven op om mee te denken over de Toekomstvisie voor de Krimpenerwaard. Een zestal opgaven staan voor de visie centraal: economie, duurzaamheid, infrastructuur, relatie met het stedelijk gebied, demografie en samenwerking. De visie beslaat een periode van circa 30 jaar. Uitgangspunt is dat deelnemers in een vijftal bijeenkomsten altijd de laatste stand van zaken horen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een bijdrage leveren aan deze visie? Tijdens de startbijeenkomsten kunt u zich aanmelden voor dit participatieproces.

Startbijeenkomsten

Op maandagavond 24 oktober vindt de bijeenkomst plaats in de Raadzaal van het raadhuis in Krimpen aan den IJssel. Adres: Raadhuisplein 2.

Op maandag 31 oktober vindt de bijeenkomst plaats in het Zilvermuseum in Schoonhoven. Adres: Kazerneplein 4.

Belangstellenden zijn op beide avonden welkom vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Aanmelden bijeenkomsten

De organisatie stelt het op prijs als u zich van te voren aanmeldt voor de startbijeenkomsten. Geeft u daarbij aan welke van de twee avonden u wilt bijwonen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LID WORDEN

Onderneem het samen met talloze andere bedrijven in Bergambacht! Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een ledenvergadering bij te wonen.