Wel 2 initiatieven ontvangen stimuleringsfonds OKB

Op de ledenvergadering werd door voorzitter Kees van Driel bekend gemaakt dat dit jaar de stimuleringsfonds aan twee initiatieven wordt toegekend, nl. Kingsday Classic en IJsclub Vooruitgang Ammerstol.

1: Kingsday Classic 

Op koningsdag zullen 200 antieke voertuigen door de Krimpenerwaard rijden. Cor de Jong was aanwezig en bedankte leden en bestuur voor de bijdrage. 

2: IJsclub Vooruitgang Ammerstol/ schaatsvereniging Lekstreek/ IJsvereniging Lekkerkerk 

Tot nu toe konden ijsclubs en schaatsverenigingen bij de Koninklijke Nederlandse Schaats Bond een aanhangwagen huren met skeelers en beschermingsmaterialen. In 2016 zijn ze hiermee gestopt. Bovenstaande verenigingen hebben nu een aanhangwagen gekocht met als doel skeelerclinics geven aan basisscholen, ijsclubs en andere geïnteresseerde  jeugdinstellingen. Dit met als doel het bewegen van met name de jeugd te stimuleren en tevens het skeeleren in de Krimpenerwaard extra onder de aandacht te brengen. Bedrijven kunnen voor een gereduceerd tarief ook gebruik maken van de kar. 

Bestuur en leden wensen beiden veel succes! 

LID WORDEN

Onderneem het samen met talloze andere bedrijven in Bergambacht! Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een ledenvergadering bij te wonen.