De Roode Loper

Heeft u al gehoord van De Roode Loper? Samen met gemeente Krimpenerwaard worden enthousiaste kandidaten geselecteerd met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij worden gecacht en geven hen het vertrouwen terug in hun eigen bekwaamheid, vaardigheden en kwaliteiten. Aan het eind van ieder traject presenteren de kandidaten zichzelf op de rode loper in het Zilvermuseum in Schoonhoven. 

 

Wilt u hen ontmoeten?

Binnenkort start een nieuwe groep kandidaten aan De Roode Loper. U heeft de kans hen persoonlijk te ontmoeten. Misschien zit uw toekomstige werknemer er tussen… Wilt u iemand een eerlijke kans geven? Of misschien een werkervaringsplek aanbieden? In overleg met gemeente Krimpenerwaard is veel mogelijk!

Mis hem niet!

De volgende keer dat we de rode loper uitrollen in het Zilvermuseum is op: woensdag  5 juli 2017 (17.00 - 20.30 uur). Bent u erbij? Door uw aanwezigheid als bedrijf geeft u erkenning aan de inzet en het doorzettingsvermogen van deze mensen. U ontvangt van ons nog een uitnodiging, maar we vragen u alvast uw agenda te reserveren!

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u zich alvast aanmelden? Mail of bel Lia Steeman (06 - 51 04 55 57 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Yvonne Houtsma (06 – 512 958 32 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

LID WORDEN

Onderneem het samen met talloze andere bedrijven in Bergambacht! Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een ledenvergadering bij te wonen.