Factory Outlet van de baan!

Na veel bezwaarschriften, de website www.homzoetermeer.nl, lobby, inspreekacties, expertmeeting, bijeenkomst Provinciehuis, gesprekken met bestuurders cq. wethouders te Zoetermeer, van ondernemersvertegenwoordigingen en ondernemers, brancheorganisaties, overheden, regio's viel definitief het doek voor de HOM.

Na alle bezwaren en moties en amendementen werd het voor de projectontwikkelaar een te complex dossier met teveel verplichtingen waarop door die projectontwikkelaar de stekker werd getrokken. Om een opvolging te voorkomen door een nieuwe projectontwikkelaar en een einde te maken aan de dreiging van een HOM werd gisteravond door wederom belangenbehartigers ingezet op een definitief eind aan het voornemen tot een Outlet. Gisteravond 5 voor twaalf viel het doek. Een verstandige keuze van de raad van Zoetermeer en beloning voor een tomeloze inzet van velen die zich hebben verzet tegen de HOM!

 

LID WORDEN

Onderneem het samen met talloze andere bedrijven in Bergambacht! Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een ledenvergadering bij te wonen.