Waardborrel: voor de 7e keer groot succes!

Ruim 300 ondernemers kwamen op woensdag 22 november naar Materieel Dienst Bergambacht, 
waar voor de 7e keer De Waardborrel werd gehouden, hét netwerkevenement voor de Krimpenerwaard.
Dit jaar met het thema ‘Op weg naar 2020’.

Jan Dirk Stouten en Rob Mollien
Na een korte kennismaking met de hoofsponsor Rabobank, de 5 andere sponsoren en de voorzitter van Krimpenerwaard Onderneemt in de vorm van een podiuminterview, werd door dagvoorzitter Jan Dirk Stouten een kort interview gehouden met René Jansen van het voor de ondernemersprijs Midden Holland genomineerde bedrijf Zilvertron.
Dit werd vervolgd door een wervelend optreden van Rob Mollien, die de ondernemers zeer nuttige tips gaf om je bedrijf klaar te stomen voor 2020. Hij deed dit door diverse praktische tips en handreikingen te combineren met een dosis humor en een sprankeltje magie. Door zijn interactieve manier van presenteren werd het een boeiende en inspirerende bijeenkomst.

Stamppottenbuffet en netwerken
Na Rob Mollien stonden de stamppotten al dampend te wachten op de hongerige ondernemers. In de tot beursvloer omgetoverde bedrijfshal konden ondernemers elkaar ontmoeten en werden onder het eten en de ‘borrel’ veel nieuwe contacten gelegd.  

LID WORDEN

Onderneem het samen met talloze andere bedrijven in Bergambacht! Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een ledenvergadering bij te wonen.