Als u in de horeca werkt, moet u een eigen keuken hebben. Het is verleidelijk om winst te maken door te bezuinigen. Dit zal echter alleen leiden tot kortetermijndenken dat uiteindelijk geld kost aan uw klanten. Je zult salami, worst en salumi moeten maken op de traditionele manier waarop het altijd is gedaan. Er zijn niet veel bedrijven die het op de juiste manier willen doen. Dit betekent dat u op een continue, duurzame manier aan uw merk kunt bouwen door te investeren in een kwaliteitsvleeskast en uw vlees onder uw afdak te zouten. De kwaliteit van je salami spreekt voor zich en je wordt beloond met een levenslange fanbase.

Je kunt hem ook vergelijken met de STG100TF0, die iets kleiner in waarde is.

Welke Eigenschappen Heeft De STGPNTF60 Gemeen Met Andere Stagionello-kasten?

Met elke Stagionello kunt u vlees traditioneel genezen door middel van technologie.

De Stagionello STGPNTF60 is de kleinste vleesbereidingskast die wordt geproduceerd door het Italiaanse Arredo Inox, in navolging van de STG200600, STG100300, STGTWIF0 en STG200TF0, STG100TF0 en Evo 150. Zijn reputatie voor het maken van de beste vleeswarenkasten die er te koop zijn, heeft het verdiend. het vertrouwen van het bedrijf. Hun methoden om microklimaten te creëren die authentieke salami produceren, zijn ongeëvenaard door enig ander merk. De kasten verschillen vooral in grootte en prijs; elk is in staat om gemiddeld tientallen vleessoorten in ongeveer 20 dagen te rijpen. Bekijk deze functies hieronder eens nader; de belangrijkste punten om te onthouden is dat Stagionello-kasten zijn ontworpen om de drie essentiële onderdelen van vleesbereiding veilig, nauwkeurig en automatisch te beheren: temperatuur, vochtigheid en luchtstroom.

Elke kast regelt automatisch en continu temperatuur, vochtigheid, luchtstroom en andere parameters.

Een Stagionello-kast kan in elke commerciële omgeving worden gebruikt, van restaurants tot onderzoekslaboratoria tot vleesmarkten tot boerderijen en biologische co-ops. U zult genieten van de ClimaTouch-bewakingstechnologie die de temperatuur, vochtigheid, pH en temperatuur continu aanpast tijdens elke uithardingsfase: drogen, kruiden, aromatiseren, roken, zouten, stoven en aromatiseren. De kasten maken gebruik van niet-giftig schuim om uw vlees te isoleren en een Fumotic-systeem zodat u snel smaken en koude rook kunt injecteren.

Met het meertalige aanraakscherm kunt u alle aspecten van het uithardingsproces van buitenaf regelen.

Stagionello’s zijn koop-het-voor-het-leven, commerciële kwaliteit machines. Intern gebruiken ze AISI 304 roestvrij staal, een voedselveilige kwaliteit die ook gemakkelijk schoon te maken is. Aan de buitenkant zijn ze voorzien van vergrendelbare glazen panelen die u veiligheid en zichtbaarheid geven; als u uw vlees aan klanten wilt laten zien terwijl u ze bereidt, kunt u dat doen zonder de integriteit van het uithardingsproces aan te tasten.

Je kunt de kasten overal gebruiken met een omgevingstemperatuur van 32 C (32 C) of lager; u kunt ook temperatuur, vochtigheid, condensor, verdamping en zelfs pH-niveaus bewaken via alarmen en digitale meldingen. De computer is programmeerbaar in vijf talen (Engels, Frans, Spaans, Duits en natuurlijk Italiaans) via een touchscreen, en je kunt 70 aangepaste recepten toevoegen aan de 30 vooraf ingestelde opties, waardoor je 100 receptopties tegelijk krijgt voor uw vleeswaren. U kunt de kast volledig besturen zonder deze te openen en ook gebruikmaken van dataloggingsystemen om te voldoen aan de verantwoordingseisen.

Welk Vlees Kan Je Met De Stagionello STGPNTF60 Salamikast Bereiden?

De STGPNTF60 kan bijna elk type charcuterie behandelen.

Je kunt de Stagionello STGPNTF60 gebruiken om zo ongeveer alle soorten charcuterie te genezen waarvoor je een recept kunt vinden. Je hebt veel opties, waaronder maar niet beperkt tot Cacciatore (ook wel Cacciatorini of Cacciatorini genoemd), Chorizo en Fegatelli, Felino en Finocchiona. Naast salami kun je een scala aan salumi genezen, waaronder Proscuitto, Coppa, Bresaola, Cotechino, Guanciale, Lardo, Mortadella, Nduja en Pancetta.

Voordelen, Nadelen En Belangrijkste Kenmerken Van De Stagionello STGPNTF60 Vleesuithardingskast

De STGPNTF60 is ongeveer even groot als een standaard huishoudelijke koelkast, maar is aanzienlijk groter.

Nu weet je wat je kunt verwachten van alle Stagionello-kasten, dit is wat je exclusief kunt verwachten van de STGPNTF60. Het is de kleinste Stagionello-vleesuithardingsunit met een uithardingscapaciteit van 60 kg (60 kg). Het is gebouwd volgens dezelfde normen als zijn grotere broers en zussen. Je kunt hem overal gebruiken waar de temperatuur lager is dan 32 C (32 C) of een luchtvochtigheid lager dan 90%. Het kan worden gebruikt om charcuterie te maken in elke binnenomgeving.

Het is in staat om gemiddeld tot 60 kg salami te genezen in slechts 20 dagen.

De elektrische vereisten van de STGPNTF60 zijn veel lager dan die van zijn grotere broers en zussen. Hij werkt op 220 volt wisselstroom, met een maximaal verbruik van 2,6 kW en een piekstroom bij belasting van 11 ampère. Het haalt water uit een inlaat met een diameter van 3/10 cm en geeft het vervolgens af via een slang.

Het grootste nadeel van de kast, die hij deelt met elke Stagionello, is de te korte garantie op onderdelen en arbeid van één jaar. We verwachten dat de STGPNTF60 minstens 10 jaar meegaat, aangezien Arredo Inox sterk afhankelijk is van zijn reputatie als fabrikant van kwaliteitskasten om het bedrijf in stand te houden. Voor optimale prestaties raadt Stagionello aan om tweemaal per jaar preventief onderhoud uit te voeren.

Wat Is Het Verschil Tussen De Stagionello STGPNTF60 En De STG100TF0?

De STG100TF0 is smaller, groter en kan bijna twee keer zoveel vlees genezen.

Naast het prijsverschil tussen de STG100TF0, die meer kost, en de STGPNTF60, die minder kost, hebben de enige andere significante variaties te maken met hun capaciteiten en afmetingen.

. De STG100TF0-kast is de grotere. Het kan 100 kg (100 kg) vlees genezen in 20 dagen. De STGPNTF60 zal in dezelfde periode slechts 60 kg (60 kg) uitharden. Qua afmetingen is de STG100TF0 smaller met 74 cm vs 109 cm, maar beide delen dezelfde diepte met 79 cm, terwijl de STG100TF0 aanzienlijk groter is met 211 cm vs 135 cm. Hun gewichten zijn identiek.

Is Het De Moeite Waard Om Het Extra Geld Uit Te Geven Voor De STG100TF0?

Kies uiteindelijk de machine die het meest geschikt is voor uw bedrijf.

We raden u aan om eerst na te denken over uw zakelijke behoeften voordat u de STG100TF0 bestelt als u bijna uw bestelling plaatst. De STG100TF0 is de beste optie als je genoeg klanten hebt om elke maand 100-91 kg salami te verkopen. De STPNTF60 is een betere keuze als u minder klanten heeft en uw charcuterieproductiecapaciteit niet hoger is dan 45 kg per maand. Beide machines zijn gebouwd volgens dezelfde standaard en kunnen geweldige salami maken.

Canadezen . Helaas is Stagionellos mogelijk niet direct beschikbaar. We raden u aan om ze naar een adres in de VS te laten verzenden en ze over de grens te brengen, indien nodig volgens alle toepasselijke wetten en douanevoorschriften.

Als u ons onderzoek naar PMC nuttig vindt, kunt u onze inspanningen volgen om huishoudelijke apparaten maniakaal te blijven beoordelen door te winkelen via onze bovenstaande links. We zullen blijven vechten voor een schoon huis, ongeacht de verschrikkingen die dieren en kinderen kunnen veroorzaken.